Rondleidingen

Wil je graag het André Demedtshuis & André Demedtsmuseum begeleid bezoeken? Dat kan! Via museum@andredemedts.be kan je een gidsbeurt boeken. Een gidsbeurt kost normaal 50 euro en gaat integraal naar de verdere uitbouw van het André Demedtshuis en -museum.

Er zijn verschillende formules:

* het museumverhaal: museumcoördinator Bert De Smet vertelt het verhaal achter de vernieuwing van het André Demedtsmuseum door vier jonge enthousiastelingen. Hij vertelt ook meer over André Demedts, de geschiedenis van het gebouw, van het cultuur- en kunstencentrum en geeft kort ook wat uitleg bij de actuele expo.

* het expoverhaal: bij verschillende tijdelijke expo's zijn er speciale rondleidingen door o.a. de kunstenaars zelf of door kunsthistorica Griet Delanghe die vooral focussen op de kunst in het André Demedtshuis, met in de marge ook aandacht voor Demedts en het Demedtsmuseum.

Er zijn ook nocturne- of aperitiefformules mogelijk met een externe cateraar. Prijs per persoon (22 euro light formule, drank incl. of 35 euro super-de-luxe formule, drank incl.).