2022-04-IsabelleBossuyt
Expo april 2022

Van 02/04/2022 tot 24/04/2022

Open elke van 00:00 tot 00:00

Vernissage op vrijdag 01/04/2022 om 20:00

Isabelle Bossuyt

Isabelle Bossuyt (44) uit Wielsbeke exposeerde al in verschillende grote steden als New York, Parijs, Barcelona, Miami, Londen, Amsterdam, München, Venetië, Dubai, Stockholm, Monaco... en werkt samen met buitenlandse galeries in o.a. Spanje, Nederland en Zwitserland.

 

Haar schilderijen, meestal vrouwenfiguren, vallen internationaal zeer in de smaak en zijn bovendien zeer herkenbaar.

 

In de maand april kan u haar werk dichter bij huis komen ontdekken, want dan stelt ze voor de 7de keer solo tentoon in ons André Demedtshuis.

 

"Hier exposeren is altijd een beetje thuiskomen en de locatie op zich is al een bezoekje waard" citeert Isabelle. "In 2004 was ik er voor het eerst aanwezig en ik hou er enkel maar goeie herinneringen aan over. Hier kreeg ik ook voor het eerst de kans om mijn werk aan een ruimer publiek voor te stellen en het blijft absoluut één van mijn favoriete ruimtes om te exposeren."

 

Speciaal voor deze tentoonstelling heeft ze ook een aantal werken gemaakt rond het thema vlas. "Mijn grootvader was actief in de vlasstiel waardoor ik hierover als klein meisje vaak hoorde vertellen. Toen ik afgelopen zomer een aantal vlasvelden prachtig in bloei zag staan kreeg ik inspiratie om hierrond een reeks schilderijen te maken. Aangezien het André Demedtshuis te midden de vlasstreek ligt kon ik mij geen betere locatie indenken om ze hier voor het eerst te exposeren."

 

Vernissage op vrijdagavond 1 april om 20u (onder voorbehoud van de geldende coronamaatregelen).

 

De expo loopt van zaterdag 2 april t.e.m. zondag 24 april 2022. Open op zaterdag en zondag van 14 uur tot 18 uur.

We verwelkomen je graag op de vernissage van deze expo op vrijdag 1 april om 20 uur.

 

De expo loopt van zaterdag 2 april t.e.m. zondag 24 april 2022. 
Open elke van 0 uur tot 0 uur.

Toegang : gratis