2021-03-26_TAKEAWAY_Boho_Strings

Koffieconcert

Van 00/00/0000 tot 00/00/0000

Open elke van 00:00 tot 00:00

Vernissage op vrijdag 26/03/2021 om 20:00

TAKEAWAY Boho Strings

In Deep Silence

 

Het optreden kan op zondag 21 maart 2021 niet doorgaan omwille van de ons welgekende reden. Maar niet getreurd, want we bieden i.s.m. cc De Schakel in ruil op vrijdag 26 maart een TAKEAWAY goodiebag met een verrassende inhoud gelinkt aan het optreden. Tickethouders ontvangen via cc De Schakel hierover een berichtje.

 

Heb je geen ticket(s) en wil je ook een pakket? Bestel dan gewoon een ticket en onze cultuurkoerier komt bij je langs.

 

Reflecties over leven en dood.

De dood is niet het einde van het licht.
Het is de kaars die wordt gedoofd als de dag is aangebroken.

 

Met Boho Strings, onder leiding van David Ramael, nodigen we je uit op een reis die je van de donkerste uithoeken van onze mensheid naar een verlichte wereld van vrede en rust brengt. In het laatste koffieconcert van dit seizoen vertelt dit gerenommeerde orkest met 13 strijkers een boodschap van eenheid door stilte en sereniteit.

 

Het concept voor In Deep Silence is geïnspireerd door het idee van de ceremoniële ervaring. Dit programma is een medidatieve reflectie over een maatschappij in verandering. In deze artistieke samenwerking met multi-disciplinair kunstenaar Geert Lenssens vertrekken we vanuit de historische context van Richard Strauss' Metamorphosen - de gruwel van de oorlogsjaren 1940-1945 - en verbinden we deze zowel visueel als muzikaal met het heden. Via een moment van zelfreflectie linken we dit programma aan een positieve visie voor de toekomst.

 

Bij je thuis hoor je ter nagedachtenis van de terroristische aanslagen in Zaventem een collectieve stem die spreekt zonder woorden … zo wordt een intiem luistermoment een dynamische totaalervaring met een actuele context.

 

Tickets : 18 €

Tickets kan je bestellen via CC De Schakel

We verwelkomen je graag op de vernissage van deze expo op vrijdag 26 maart om 20 uur.

 

De expo loopt van dinsdag 0 november t.e.m. dinsdag 0 november -1. 
Open elke van 0 uur tot 0 uur.

Toegang : gratis