2023-10-IsabelleDecrans

Expo oktober 2023

29/09/2023 20:00

Isabelle Decrans & Martina Denijs

Isabelle Decrans (1958) is afkomstig uit Waregem. Ze werd begin jaren '80 lid van de Ooigemse kunstkring waar Hilde Chevalier haar het aquarelschilderen bijbracht. Isabelle volgde ook meer dan 20 jaar kunstacademie. Sinds 2011 is ze lid van de Oostrozebeekse kunstkring o.l.v. Georges Schelstraete, waar ze deelneemt aan de jaarlijkse groepstentoonstellingen. Isabelle exposeerde ondertussen reeds verschillende keren in het Koetshuis te Waregem. Ze neemt ook al 3 jaar deel aan "Cabin Art", een kunstenfestival aan zee waar ze strandhokjes beschildert. De vele jaarlijkse bezoeken aan tentoonstellingen en musea in binnen- en buitenland bezorgen haar telkens nieuwe inspiratie. Deze worden omgezet in aquarellen, acryl of olieverf op doek. Omdat oktober in Senteboas synoniem staat voor hondenzwemming, maakte Isabelle speciaal enkele werken waarbij de hond centraal staat.

 

Martina Denijs woont en werkt in Deerlijk. Kunst is voor haar een veelzijdig begrip. Haar passie om te creëren is veelzijdig: ze maakt niet enkel beelden in keramiek maar ook tekeningen en schilderijen. Haar werk onderscheidt zich van andere door de vrouwelijke benadering, geïnspireerd door de mode van vroeger en nu. Ze is gefascineerd door mode in al haar facetten. Vooral wat de mode bij vrouwen kan teweegbrengen spreekt tot haar verbeelding: mode om te behagen, mode om te charmeren, mode om zich goed te voelen, om zich vrouw te voelen. De modellen die ze creëert nemen de ruimte in met al hun schoonheid en sierlijke bewegingen, de vrouw in al haar gratie. Voor deze expo werkte ze rond het thema The Circle of Life, met bijpassende beelden en tekeningen.

 

We verwelkomen je graag op de vernissage van deze expo op vrijdag 29 september om 20u

 

De expo loopt van zaterdag 30 september t.e.m. zondag 29 oktober 2023. Open op zaterdag en zondag van 14 uur tot 18 uur.

Tickets : 

  • € 20 (standaard)
  • € 11 (< 26 j. & EU Disability)

Ticketreservatie :

Organisatie i.sm. CC De Schakel

 

Locatie : Sint-Bavokerk, Sint-Bavostraat te Sint-Baafs-Vijve