2024-02-04-A_Journey_Into_The_Universe
Koffieconcert

04/02/2024 17:00

A Journey Into The Universe

A Journey Into The Universe - een muzikale reis doorheen het Universum  is een combinatie van elektronische en symfonische muziek met zang en videobeelden. Pascal Coppé (filmcomponist) contacteerde Françoise Vanhecke omdat ze met haar stem speciale effecten kan creëren en een extra dimensie geeft aan zijn muziek waarbij ze haar nieuwe ontwikkelde revolutionaire zangtechniek ISFV ® gebruikt waarmee ze doctoreerde aan UGent. Dat is een zangtechniek die de zanger toelaat om te zingen terwijl men inademt. 

 

Françoise en Pascal hebben beiden vanuit New York erkenning ontvangen. Pascal werd genomineerd  door de  Marvin Hamlich International Music awards voor filmmuziek en  Françoise heeft voor de tweede keer een prijs en beurs gewonnen van de New York Women Composers voor haar solorecital “Solissima”. 

 

Ondertussen is hun voorstelling  uitgeroepen tot ‘Beste Live Performance’ 2022 door de Luminous Dash Muziekzine. Patsker Omaer Beguin omschrijft in het Gonzo magazine het als “Een duizelingwekkend avontuur meegesleurd in een golf van symfonische soundscapes vergezeld van betoverende beelden van de planeten uit ons zonnestelsel”.  

 

Credits :

Pascal Coppé
Françoise Vanhecke 

www.pascalcoppe.tk

www.francoisevanhecke.be

Tickets : 

  • € 20 (standaard)
  • € 11 (< 26 j. & EU Disability)

Ticketreservatie :

Binnenkort beschikbaar

Organisatie i.sm. CC De Schakel